بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای سن فایل

معرفی و فروش انواع فایل های آموزشی

بلاگی برای سن فایل
کلمات کلیدی

درک رشد حرکتی در دوران مختلف زندگی

شیوه گروهی بر کاهش پرخاشگری

گزارش کارورزی طراحی واحد یادگیری

خلاصه کتاب

درس مقدمه ای بر مهندسی هوافضا

مدیریت بازاریابی حسن اسماعیل پور

رفتار مصرف کننده دکتر اردستانی

درس اصول مدیریت ساخت

پاورپوینت فیزیک پزشکی

آموزش گام به گام مدیریت مالی رضا مناجاتی

کتاب مدیریت مالی رضا مناجاتی

خلاصه کتاب آموزش گام به گام مدیریت مالی

سوالات کتاب مقدمه ای بر روانشناسی بالینی کرامر

کتاب زمینه روانشناسی هیلگارد

گزارش کارآموزی

مقاله درباره تنبیه کودکان

تاثیر تنبیه و تشویق در یادگیری

تاثیر تشویق و تنبیه بر یادگیری دانش آموزان

کودکان بازمانده از تحصیل

مناطق روستایی و عشایری

بررسی موانع و شیوه های جذب کودکان

مقایسه نظام آموزشی ایران فرانسه مالزی کانادا و سوئیس

مقایسه آموزش در ایران و فرانسه

بررسی تطبیقی آموزش و پرورش ایران و فرانسه

قوانین دیوان محاسبات و محاسبات عمومی کشور

قانون محاسبات عمومی با آخرین اصلاحات 97

آخرین اصلاحات قانون محاسبات عمومی

نمونه سوالات ارشد تغذیه با جواب

سوالات تغذیه کارشناسی

دانلود سوالات ارشد تغذیه با پاسخ تشریحی

بایگانی

 

گزارش کارآموزی در کارخانه روغن نباتی با فرمت ورد ( word ) در 21 صفحه

فهرست مطالب:

مقدمه

فصل اول: آشنایی کلی  با کارخانه

۱-۱واحد صابون سازی
۱-۲ واحد الکترولیز

فصل دوم: توضیح خط تولید تصفیه روغن نباتی

تصفیه پنج مرحله
۲-۱-خنثی سازی
۲-۲-رنگبری
۲-۳-هیدروژناسیون
مکانیسم هیدروژناسیون
صاف کردن روغن و تخلیه کاتالیست
۲-۴-رنگبری ثانویه
۲-۵-بوگیری

فصل سوم: آزمایشات انجام شده در کارخانه سه گل خراسان

آزمایش شماره (۱)
اندازه گیری عدد پراکسید
آزمایش شماره (۲)
اندازه گیری عدد اسیدی
آزمایش شماره (۳)
اندازه گیری مقاومت روغن (Rancimat)
آزمایش شماره (۴)
اندازه گیری رطوبت(کارل فیشر)
آزمایش شماره (۵)
اندازه گیری عناصر مختلف با دستگاه اسپکتروفتومتری
آزمایش شماره (۶)
اندازه گیری عدد یدی در روغن (هانوس)
آزمایش شماره (۷)
اندازه گیری نقطه ذوب به روش لوله موئین باز
آزمایش شماره (۸)
اندازه گیری اندیس صابونی
آزمایش شماره (۹)
اندازه گیری سختی آب

مقدمه گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی:

روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزای اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده که یک گرم آن حدود 2/9 کیلوکالری انرژی در بدن تولید می کند. همچنین غذای طبخ شده و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر دارد.یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خودش در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می کند که بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رؤیت مانند پنیر، سوسیس و کالباس و گوشت و نظیر اینها می باشد . اما در کشور های در حال توسعه مصرف چربی و روغن کمتر از مقدار پیشنهاد شده توسط WHOاست. از 1340 تا کنون مصرف سرانه روغن و چربی در جمهوری اسلامی ایران افزایش یافته و در سال 1379 میزان مصرف سرانه چربی وروغن یک ایرانی به 5/14کیلوگرم رسیده است.

فصل اول این مقاله راجع به آشنایی کلی با مکان کارخانه و محصولات جانبی آن و سال تاُسیس و…می باشد. به طور کلی هدف اصلی این شرکت تصفیه روغن های استخراج شده مثل روغن پنبه دانه، سویا، پالم و آفتابگردان بوسیله کارخانجات مختلف می باشد . فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی ام و توضیح خط تولید است. فصل سوم توضیحی درباره ی آزمایشات  انجام شده در آزمایشگاه می باشد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی